Telefoon: 0546 571 607 | BTW-ID: NL001652569B59 | info@schoenmakerijbrouwer.nl

Printercartridges en toners

Printercartridges en toners

Schoenmakerij Brouwer heeft een breed assortiment aan inkt- en tonercartridges in Wierden. Onze printercartridges en toners zijn geschikt voor bijna alle soorten printers van diverse merken en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De cartridges die wij verkopen zijn van het topmerk SecondLife.

Image description

Navulling voor uw inkjetprinter en laserprinter

Onze cartridges maken gebruik van hoogwaardige inkten en beschikken over hoge inktvolumes. Wanneer u een inktcartridge bij ons in Wierden koopt, weet u zeker dat deze een lange tijd met u mee gaat. Naast duurzaam zijn onze printercartridges voordeliger en leveren ze met hun groene karakter een positieve bijdrage aan het milieu. Ook bieden wij diverse soorten toners voor uw laserprinter. Een printercartridge in Wierden bestellen? De inktcartridges hebben wij bijna altijd op voorraad, de tonercartridges gaan op bestelling. Is uw gewenste product niet voorradig? Binnen twee dagen kunt u uw inkt- en tonercartridges bij ons ophalen.

Originele patronen bestellen

Wilt u liever uw cartridges vervangen met originele patronen? We regelen graag de betreffende navullingen voor uw inkjetprinter of laserprinter. Als het artikel bij ons is geleverd nemen we direct contact met u op. Zo bent u spoedig weer in de gelegenheid om te printen.

Wilt u meer weten over het kopen van inkt- en tonercartridges in Wierden bij Schoenmakerij Brouwer? U kunt bellen naar 0546 571 607 of stuur een mailtje. Bestellen is mogelijk via de telefoon. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel.

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten en/of producten? Neem dan direct contact met ons op!

Placeholder

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten en/of producten? Neem dan direct contact met ons op!

Placeholder