Telefoon: 0546 571 607 | BTW-ID: NL001652569B59 | info@schoenmakerijbrouwer.nl

FootActive Inlegzolen

FootActive Inlegzolen

De inlegzolen van FootActive zijn biomechanisch. Dat betekent dat deze de bewegingsfunctie van uw voeten beïnvloeden en verbeteren. De zooltjes van FootActive corrigeren en ondersteunen de voet om zo de spanning op de peesplaat sterk te verminderen.

Image description

Zorg voor uw voeten met FootActive-zooltjes

FootActive-inlegzolen hebben een positief effect op veel klachten. U kunt hierbij denken aan:

  • Pijnlijke en vermoeide voeten en/of benen;
  • Pijn onder de bal van de voet;
  • Platvoeten;
  • Peesplaatontsteking of hielspoor;
  • Pijn aan de knieën;
  • Doorzakking van het voetgewelf;
  • Pijn aan de (onder-)rug;
  • Ontsteking aan de achillespees.

Daarnaast werken de zolen sterk schokdempend door de veerkrachtige ‘Podflex Pad’. Zoekt u dus inlegzolen voor platvoeten of hielspoor? Wij geloven in deze zooltjes! Schoenmakerij Brouwer is dé plek voor FootActive-zooltjes in Wierden.

FootActive-zooltjes bij hielspoor

Hielspoor is het proces van verkalking van de peesplaat. De peesplaat verbindt het hielbeen met de bal van de voet. Deze verkalking kan leiden tot een ontsteking, ook wel peesplaatontsteking genoemd. Hielspoor en peesplaatontsteking zijn belangrijke veroorzakers van hielpijn. Omdat het echt een ontsteking is, hebt u aan schokdemping of een zacht kussentje niet genoeg. Om de overmatige druk op de peesplaat te verminderen, is het belangrijk dat u kiest voor inlegzolen die de stand van de voet corrigeren. En dat is precies wat de FootActive-zooltjes doen. Het voetgewelf wordt ondersteund, zodat er minder spanning op de peesplaat komt te staan. Dit verlicht de pijn en maakt het gemakkelijker echt te herstellen van uw hielspoor.

Een combinatie van factoren

Alleen de juiste inlegzool is niet genoeg om helemaal te herstellen. In combinatie met de juiste oefeningen, massage en fysiotherapie kunnen de FootActive-zooltjes echter wel een zinvolle bijdrage leveren aan het verhelpen van uw klachten. Dit is ook waarom de zolen al langere tijd worden aanbevolen door huisartsen, fysiotherapeuten, pedicures en podologen in landen als Australië en Canada.

In onze winkel in Wierden voorzien wij u graag van advies. Wij luisteren naar uw klachten en helpen u een keuze te maken uit ons assortiment.

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten en/of producten? Neem dan direct contact met ons op!

Placeholder

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten en/of producten? Neem dan direct contact met ons op!

Placeholder